ABOUT MOM FIT

VOOR WIE?

MOM-FIT is voor:

  • De zwangere vrouw die graag FIT blijft tijdens de zwangerschap.
  • De pas bevallen vrouw die geleidelijk aan onder professionele begeleiding fysiek wil herstellen na de bevalling.
  • De zwangere of pas bevallen vrouw die lichamelijke klachten ervaart rondom de lage rug, bekken of bekkenbodem.
  • De zwangere vrouw met evt. partner die graag kennis op doet om zichzelf goed voor te bereiden op de bevalling en de kraamperiode.
  • De zwangere of pas bevallen vrouw die graag even wil ontspannen door middel van een massage.

DOOR WIE?

Mijn naam is Tessy Hermans- van Leeuwen,  Moeder van Skip & Kiki en partner van Marc.

Sinds 2016 ben ik de trotse eigenaresse van Mom-Fit! Binnen Mom-Fit ben ik werkzaam als Bekkenfysiotherapeut i.o. & Zwangerfit docent.

Tijdens mijn zwangerschap heb ik zelf ondervonden hoe belangrijk het is om FIT te zijn en te blijven! Met behulp van verschillende oefeningen gericht op kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen ben ik gedurende mijn gehele zwangerschap, klachtenvrij gebleven tijdens mijn werk en alledaagse activiteiten.

Ik vond het moeilijk om een geschikt oefenprogramma voor mij als “fitte” zwangere vrouw te vinden, wat me leuk en uitdagend leek. Hierdoor ben ik zelfstandig gaan trainen. Door middel van een korte cursus tijdens mij opleiding Sport & Bewegen, mijn ervaring als fysiotherapeute en veel research op internet had ik een geschikt oefenprogramma samengesteld. De training was uitdagend, gevarieerd en leuk!

Hierdoor is het idee ontstaan om mijn bedrijf MOM-FIT op te starten, wat geheel in teken staat van de zwangere- en net bevallen vrouw. Ik heb de opleiding tot YVLO-zwangerfit® docent gevolgd om mijn kennis in het trainen met zwangere- en pas bevallen vrouwen te ontwikkelen. Daarnaast heb ik veel cursussen gevolgd rond het onderwerp zwangerschap, bekkenproblematiek & bekkenbodemklachten en volg ik sinds September 2018 de masteropleiding tot bekkenfysiotherapeut. Hierdoor hoop ik klachten rondom de zwangerschap en na de bevalling optimaal te kunnen behandelen.

Ik kijk er naar uit om jullie te zien tijdens mijn behandelingen, workout’s of knowhow lessen! Mocht de site je nog vragen oproepen of wil je deelnemen door middel van een proefles, dan kun je altijd contact met me opnemen.

Hopelijk tot ziens bij MOM-FIT!