WORKOUT’S

Mom Fit

Deze workout zorgt ervoor dat jij je sterk en fit blijft voelen tijdens je zwangerschap. Iedere training is uniek en wordt met behulp van muziek, fitnessapparatuur en functionele oefenmaterialen gegeven. Deze training wordt gegeven volgens de richtlijnen van Yvlo Zwangerfit®. Er wordt aandacht besteed aan de conditie en spierkracht. Daarnaast komt training van de bekkenbodemspieren aan bod en wordt er aandacht besteedt aan ontspannings- en ademhalingsoefeningen voor tijdens de bevalling.

Mom Fit Bootcamp

Tijdens deze workout train je gedurende de hele zwangerschap op een verantwoorde manier in de buitenlucht! Met behulp van functionele oefenmaterialen wordt de conditie en spierkracht getraind. Daarnaast wordt er voor gezorgd dat ieder op haar eigen niveau kan trainen, waardoor het voor iedereen uitdagend, veilig en effectief is.

De workout vindt plaats in de bossen tussen Eersel en Bergeijk. (trimbaan tegenover manege de Bergerhoeve)

After Tummy workout

Na de bevalling is het belangrijk om je lichaam optimaal te laten herstellen. De After tummy workout staat in het teken van het herstel van je conditie en spierkracht. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het trainen van de bekkenbodem- en buik spieren. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van fitnessapparatuur en functionele oefenmateriaal. Deze training wordt volgens de richtlijnen van Yvlo Zwangerfit® gegeven.

Mom + Baby Bootcamp

Samen met je Baby trainen in de buitenlucht! Deze workout is voor alle ouders met kinderen van 0-2 jaar. Met behulp van functionele oefenmaterialen trainen we de spierkracht en conditie. Belangrijk dat je beschikt over een degelijke kinderwagen die vies mag worden.

De workout vindt plaats in de bossen tussen Eersel en Bergeijk. (trimbaan tegenover manege de Bergerhoeve).

Mommy Bootcamp

Je bent lichamelijk hersteld van de bevalling(en) en wilt graag fit en sterk blijven. Deze workout is een intensieve vrouwvriendelijke bootcamp les waar we met behulp van functioneel oefenmateriaal trainen in de buitenlucht. Op een verantwoordelijke manier wordt de conditie en spierkracht getraind. Daarnaast is er ook aandacht voor de bekkenbodemspieren.

De workout vindt plaats in de bossen tussen Eersel en Bergeijk. (trimbaan tegenover manege de Bergerhoeve)

 

PT Mom / Small Group Mommy’s

Personal Training voor de zwangere of net bevallen vrouw die graag zelfstandig traint onder professionele begeleiding. Je streeft individueel je doelen na en wordt hierbij 1 op 1 begeleid.

Small group training voor maximaal 4 zwangere, of net bevallen vrouwen. Jullie gezamenlijke doel wordt nagestreefd onder professionele begeleiding. De workout wordt op een gewenste dag / tijdstip ingepland.

Deze workout’s worden gegeven op de locatie in Eersel of bij je thuis.