WORKOUT’S

Mom Fit

Deze workout zorgt ervoor dat jij je sterk en fit blijft voelen tijdens je zwangerschap. Iedere training is uniek en wordt met behulp van muziek, fitnessapparatuur en functionele oefenmaterialen gegeven. Deze training wordt gegeven volgens de richtlijnen van Yvlo Zwangerfit®. Er wordt aandacht besteed aan de conditie en spierkracht. Daarnaast komt training van de bekkenbodemspieren aan bod en wordt er aandacht besteedt aan ontspannings- en ademhalingsoefeningen voor tijdens de bevalling.

Mom Fit Bootcamp

Tijdens deze workout train je gedurende de hele zwangerschap op een verantwoorde manier in de buitenlucht! Met behulp van functionele oefenmaterialen wordt de conditie en spierkracht getraind. Daarnaast wordt er voor gezorgd dat ieder op haar eigen niveau kan trainen, waardoor het voor iedereen uitdagend, veilig en effectief is.

De workout vindt plaats in de bossen tussen Eersel en Bergeijk. (trimbaan tegenover manege de Bergerhoeve)

After Tummy workout

Na de bevalling is het belangrijk om je lichaam optimaal te laten herstellen. De After tummy workout staat in het teken van het herstel van je conditie en spierkracht. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het trainen van de bekkenbodem- en buik spieren. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van fitnessapparatuur en functionele oefenmateriaal. Deze training wordt volgens de richtlijnen van Yvlo Zwangerfit® gegeven.

Mommy Bootcamp

Je bent lichamelijk hersteld van de bevalling(en) en wilt graag fit en sterk blijven. Deze workout is een intensieve vrouwvriendelijke bootcamp les waar we met behulp van functioneel oefenmateriaal trainen in de buitenlucht. Op een verantwoordelijke manier wordt de conditie en spierkracht getraind. Daarnaast is er ook aandacht voor de bekkenbodemspieren.

De workout vindt plaats in de bossen tussen Eersel en Bergeijk. (trimbaan tegenover manege de Bergerhoeve)